Armstrong šviestuvai

Kadangi Armstrong lubos yra pakabinamos, jų atveju nėra lengva ir praktiška naudoti pakabinamus šviestuvus, todėl kur kas paprasčiau pasirinkti tokioms luboms tobulai tinkančias LED paneles, tokiu būdų užtikrinant ir gerokai mažesnes suvartojamos elektros sąnaudas.
LED paneles įprastai dedamos mokymo įstaigų patalpose, konferencijų salėse, koridoriuose, biuruose, parduotuvėse ir panašiose vietose. 


Privalumai: Įleidžiamos LED panelės nereikalauja beveik jokios papildomos priežiūros, todėl padėda sutaupyti ne tik pinigus, bet ir Jūsų laiką. Įleidžiamų LED panėlių pagalba galima patiems pasirinkti tinkamiausią lubų aukštį. Panelių montavimas yra labai nesudėtingas ir greitas.


Kadangi Armstrong lubos įprastai yra naudojamos didesnėse ir erdvesnėse patalpose, atsiranda didesnis efektyvesnio ir kokybiškesnio apšvietimo poreikis. Jei tokiais atvejais yra naudojamos įprastinės lempos, patiriamos labai didelės elektros energijos sąnaudos. Tuo tarpu pasirinkus LED paneles, skirtas Armstrong tipo luboms, energijos efektyvumas padidėja daugiau nei 80%. Didesnio ploto patalpose, kuriose nuolatos reikia papildomo apšvietimo, toks elektros energijos kaštų sumažinimas dažniausiai būna labai reikšmingas.

Jeigu Jums reikia šiuolaikinių sprendimų, taupančių elektros energiją, bei užtikrinančių tinkamą apšvietimą, mes turime ką pasiūlyti…


Susipažinti su siūlomais šviestuvais ir išsiųsti užklausą galite čia


Komentarai